Arvoc logo

Graspop Metal Meeting 2017

Beste leden en sympathisanten,

 
ik heb gisteren de bevestiging gekregen van de mensen van graspop dat we opnieuw tappunt 1 mogen bemannen met onze club.
 
Het principe blijft ook dit jaar hetzelfde : 3 dagen (16-17-18 juni 2017) van 's morgens 9u tot 's nachts 02u00 het tappunt volledig bemannen. Volledig betekent van 9u tot 14u met minstens 10 mensen aanwezig zijn en vanaf 14u met minstens 25 personen aanwezig zijn. Per dag mogen er echter maar maximum 35 verschillende mensen helpen op graspop. Door deze regel zien wij ons genoodzaakt om zo weinig mogelijk mensen te laten komen helpen die ervoor kiezen om enkel het stuk van 9u tot 14u te komen. Uit ervaring weten we dat het pas rond 12u druk begint te worden en dan druk blijft tot 's nachts en we dus daar heel veel volk goed kunnen gebruiken. Ideaal zou zijn als er maximum 5 mensen enkel in de voormiddag komen zodat we in de namiddag met 30 mensen kunnen staan.
 
Het programma van graspop kan je bekijken op hun website (www.graspop.be). De gevoelige snaren onder ons worden dit jaar verwend door niemand minder dan het wereldberoemde koor uit Vlaanderen : SCALA.
 
Wil je graag Arvoc komen helpen? Dat kan ! ?
Je kan jezelf inschrijven via dit online formulier
 
 
 
Wij hopen op een massale respons !
Marc Broeckx
In 
Andere

< terug naar nieuwsoverzicht