Trooper

Beste Arvoccers,

Sinds een tijdje heeft ARVOC ook een TROOPER pagina , dwz dat er van al je internet aankopen die je via de link http://www.trooper.be/arvoc doet ( en daar zitten de meeste webwinkels van Belgie en Nederland in ) er een klein percentage naar ARVOC gaat.
Als klant betaal je geen cent extra , er gaat enkel een klein deel naar je favoriete club.
Deel het mee aan vrienden , kennissen, collega's ............ en doe al je online aankopen via deze link .

Arvoc dankt u .

Na een jaartje uitstel zijn we dit jaar toch weer van plan om op weekend te gaan met onze jeugdploegen. Alle info en inschrijven kan via onderstaande link.

Inschrijfformulier

Mvg, sportieve cel

Beste leden,

de sportieve cel hebben hun huiswerk gemaakt, hieronder vind je de link naar de ploegenindeling voor volgend seizoen.

Ploegenindeling 21-22

Voor diegenen die de link naar het inschrijfformulier voor volgend seizoen via de nieuwsbrief mochten gemist hebben, hieronder de link om het formulier te openen.

Inschrijfformulier 2021 - 2022

Beste,

de coronapandemie houdt ons allen nog steeds in zijn greep. Gezien de getroffen maatregelen door de verschillende overheden, ziet Volley Vlaanderen zich genoodzaakt om het huidige volleybalseizoen vroegtijdig te stoppen.

Stopzetting van alle jeugdcompetities

De geplande heropstart voor de U13 en U11 jeugdcompetities wordt geannuleerd. De nieuwe federaal geldende maatregelen inzake buitenschoolse activiteiten maken het voor deze leeftijdsgroepen bijna onmogelijk om toch de competitie te kunnen starten meldt Volley Vlaanderen. Ook voor de U15, U17 en U19 is een heropstart dit seizoen uit den boze. Zoals letterlijk vermeld in het Ministerieel Besluit mogen er geen wedstrijden plaatsvinden tussen de verschillende bubbels. Deze maatregelen gingen vanaf maandag 1 februari in.

De seniorcompetities werden op alle nationale en provinciale niveaus eerder al afgelast. Enkel de mannen- en vrouwenliga werken hun competitie dit seizoen verder af.

De zaaltrainingen voor de jongste leeftijdsgroepen kunnen blijven doorgaan, rekening houdend met de opgestelde maatregelen en richtlijnen. Dat wil zeggen, tot en met geboortejaar 2008 mag indoor trainen met 10 deelnemers, de trainers behoren niet tot deze groep van 10.


Met het online aansluitingsformulier maak je als huidig lid van Volleybalclub Arvoc Arendonk je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen 2020-2021 bekend. Je kan dit doen via de link naar Twizzit op onze website ( www.arvoc.be , hier vind je ook een stappenplan hoe je Twizzit kan activeren ) of via Twizzit zelf ( Via ‘Meer…’ - ‘Inschrijvingen en aankopen’ ).
Doe dit vóór zaterdag 4 april 2020.


Beste,

via onderstaande link kan je het filmpje bekijken omtrent de ploegenindeling voor volgend seizoen.

Als je hierover nog vragen of bedenkingen hebt, kan je de sportieve cel telefonisch bereiken op vrijdag 15 mei tussen 18 u en 20 u :

 

Beste leden, ouder(s),

het Covid-19 virus speelt ons allemaal lelijk parten ! Vele geplande evenementen en activiteiten worden jammer genoeg geannuleerd vanwege de opgelegde maatregelen. Ook het volleybal ontsnapt hier niet aan.

 

Sponsors
Kalender

© 2021, website powered by Twizzit.com