Beste leden,

Naar aanleiding van de vele verhalen die we regelmatig lezen in de media in verband met het grensoverschrijdend gedrag ten aanzien van jongeren in sportclubs, schoolverband, enzovoort hebben wij beslist om binnen onze club een aanspreekpunt aan te stellen (Aanspreekpunt Integriteit = API).

Na een zoektocht naar de geschikte persoon zijn wij verheugd om jullie te kunnen vertellen dat we hiervoor Eva Lens hebben aangesproken en zij heeft toegestemd. 

Vanaf heden is het dus de bedoeling dat Eva wordt gezien als het vast aanspreekpunt als het gaat over zaken waarbij een lichamelijke, fysieke of psychische grens werd (of wordt) overschreden.
Eva is in haar beroepsleven een verpleegkundige die weet wat het is om het beroepsgeheim te hanteren, zij zal ook in deze kwesties op die manier handelen. Alle gesprekken zullen dus geheel vertrouwelijk worden gevoerd.

Eva is te bereiken op volgende manieren : 

    Gsm : 0472/378367

    Mail : e-mail: klik hier

Wil je naast het contacteren van onze vertrouwenspersoon nog verdere stappen zetten of verkies je om rechtstreeks naar de vertrouwenspersoon van Volley Vlaanderen te stappen? Dat kan, geen probleem.  Je vind alle info ivm de vertrouwenspersoon via volgende link :

Het bestuur